OIB döntő – szombat – 3/1 – 2018.06.09.

Kecskeméten rendezték az Országos Ifjúsági (U19) Bajnokság hatos fináléjait. A szombat délelőtt a középdöntőké volt a csoportokban 2. és 3. helyen végzettek között keresztjáték formájában. Erre a napra a lányok meccseinek helyszíne fotózásra gyakorlatilag teljesen alkalmatlanná vált, ez különösen a délutáni képeken látszik majd. Ebben a sorsban osztoztak a fiúk is, akik most másik teremben játszottak, mint előző nap. A legnagyobb problémája azonban nem ez volt a megjelenteknek, a kinti heves esőzések miatt átmenetileg mindkét játéktér alkalmatlanná vált beázás miatt a folytatáshoz, így hosszabb szünet következett. Egy mérkőzés át is lett helyezve, mint utóbb kiderült, az egész nap során ez volt az egyetlen, amely minden szempontból optimális körülmények között zajlott.

A második napot a péntekhez hasonlóan két körben vesszük át, ebből a megközelítésből igazán turmix majd a második és harmadik album lesz.

A most érintett meccsek :
– GRC – Röpke
– BRSE – Felsőváros

Kecskemét, 2018.06.09.

 

PROMO

 

!!! TOVÁBBI RENGETEG KÉP VÁLIK LÁTHATÓVÁ EBBEN A CIKKBEN A BEJELENTKEZÉS UTÁN… — A LOT OF PICTURES WILL BE VISIBLE IN THIS ARTICLE AFTER LOGGING IN… !!!

!!! HA MÉG NEM TAG NÁLUNK, KÉRJÜK CSATLAKOZZON… — IF YOU ARE NOT A MEMBER YET, PLEASE JOIN US… !!!

 

A posztban látható képek száma : 250+

 

Be kell jelentkezned, hogy láthasd a tartalom többi részét is. Kérlek . Nem vagy még felhasználó Csatlakozz hozzánk!