Legújabb posztjaink mostantól a SzPortfotókon – Our latest news is now on the SzPortfotók – 2018.07.12.

Kedves Felhasználóink és minden Érdeklődő !

 

Legfrissebb híreink és fotóalbumaink mostantól a SzPortfotók oldalon láthatóak. A váltásnak racionalizálási, marketing és technikai okai vannak. Az összes logónkon, pólónkon, sapkánkon, névjegykártyánkon, stb, stb… nem is beszélve a képeken látható vízjelről a SzPortfotók szerepel. Ez a weboldal viszont az utóbbi háromnegyed évben archív üzemmódban pangott, ami semmiképpen nem életszerű a számunkra. Technikailag immár meg tudjuk oldani, hogy egyetlen weben is lehessenek teljesen nyilvános hírek és fotóalbumok, illetve tagsághoz kötöttek is, azaz az eddigi gyakorlat mellett egyetlen érv sem szól már. Mindkét oldalt azonos formátumúra és funkciójúra alakítottuk egy szoftveres újításnak köszönhetően. A  Galériákon  a regisztrációhoz kötött posztokat 2019. júliusig fokozatosan fel fogjuk oldani, majd további 1 év múlva ez a weboldal törölve lesz.

A fentiektől eltekintve minden marad a régiben a működésre nézve, amely magyarul teljesen jogfolytonos lesz, minderről részletes leírást lehet találni  ITT  és ITT  .

A változás lényege annyiban foglalható össze, hogy aki a jövőben fizet elő/hosszabbít/stb a két weboldalunk – SzPortfotók  és  SzPortfotók Galériák – valamelyikére, az olyan hozzáférést fog kapni, amely mindkét oldalra érvényes, méghozzá azonos adatokkal. Természetesen a meglévő – aktív – tagjaink sorsát is megnyugtatóan rendeztük már, mindenki kapott automatikus gépi értesítést az új tagságáról (ami előfordulhat, hogy a SPAM mappában kötött ki), a továbbiakról kérjük mindenki olvassa el a 2 nappal ezelőtti Hírlevelet, ha véletlenül eddig még nem tette volna. Reméljük, hogy ezt a “váltást” mindenki megértéssel fogadja majd.

 

AZONBAN NEM CSUPÁN A PUBLIKÁLÁS HELYE VÁLTOZIK,  MÓDSZERVÁLTÁS LESZ A TARTALMAT ILLETŐEN IS. A JÖVŐBEN LÁTSZÓLAG ÚGY FOGUNK MŰKÖDNI, MINT EGY “NORMÁLIS MÉDIA”, AZAZ A POSZTOK BEVEZETŐ RÉSZE (A SZÖVEGES ÖSSZEFOGLALÓ ÉS NÉHÁNY BEMUTATÓ KÉP) TELJESEN NYILVÁNOS LESZ. A TAGOK SZÁMÁRA PEDIG A SZOKÁSOS TOVÁBBI NEM KEVÉS FOTÓ IS LÁTHATÓ LESZ MAJD… REMÉLJÜK TETSZENI FOG EZ AZ ÚJÍTÁS IS ! AZ ELSŐ ILYEN TESZT JELLEGŰ CIKKÜNK ITT NÉZHETŐ MEG… Ha ez a technika beválik, akkor előfordulhat, hogy visszamenőleg is átalakítunk majd posztokat a követőink kedvéért…

 

 

!!! KÉRJÜK KERESSEN ÉS KÖVESSEN MINKET ITT… – PLEASE FOLLOW US HERE… !!!

SzPortfotók