Legújabb posztjaink mostantól a SzPortfotókon – Our latest news is now on the SzPortfotók – 2018.07.12.

Kedves Felhasználóink és minden Érdeklődő !

 

Legfrissebb híreink és fotóalbumaink mostantól a SzPortfotók oldalon láthatóak. A váltásnak racionalizálási, marketing és technikai okai vannak. Az összes logónkon, pólónkon, sapkánkon, névjegykártyánkon, stb, stb… nem is beszélve a képeken látható vízjelről a SzPortfotók szerepel. Ez a weboldal viszont az utóbbi háromnegyed évben archív üzemmódban pangott, ami semmiképpen nem életszerű a számunkra. Technikailag immár meg tudjuk oldani, hogy egyetlen weben is lehessenek teljesen nyilvános hírek és fotóalbumok, illetve tagsághoz kötöttek is, azaz az eddigi gyakorlat mellett egyetlen érv sem szól már. Mindkét oldalt azonos formátumúra és funkciójúra alakítottuk egy szoftveres újításnak köszönhetően. A  Galériákon  a regisztrációhoz kötött posztokat 2019. júliusig fokozatosan fel fogjuk oldani, majd további 1 év múlva az albumok törölve lesznek.

A fentiektől eltekintve minden marad a régiben a működésre nézve, amely magyarul teljesen jogfolytonos lesz, minderről részletes leírást lehet találni  ITT .

A továbbiakról kérjük mindenki olvassa el a 2 nappal ezelőtti Hírlevelet, ha véletlenül eddig még nem tette volna. Reméljük, hogy ezt a “váltást” mindenki megértéssel fogadja majd.

 

 

 

!!! KÉRJÜK KERESSEN ÉS KÖVESSEN MINKET ITT… – PLEASE FOLLOW US HERE… !!!

SzPortfotók