Hamarosan megnyitunk – 2017.09.19.

Kedves Követőink !

Hamarosan megnyitjuk a regisztráció lehetőségét az új weboldalunkon. Az első galériák a tavalyi Strandröplabda Országos Bajnokságon és a margitszigeti Strandkézilabda Világbajnokságon készült képekből fognak kikerülni. Ez utóbbi eseményről azt tudjuk elmondani, legalább annyira látványos felvételekről beszélünk, mint az előbbi sorozatban, megspékelve azzal, hogy olyan tömegjeleneteket is sikerült elcsípni, ahol ember legyen a talpán, aki megmondja ki kicsoda, kivel van, illetve éppen mit tevékenykedik.

Méghozzá mindezek felrázva, keverve, újravágva és fűszerezve is, azaz egészen biztosan fogunk tudni újat mutatni a legrégebbi híveinknek is. 

Az anyagon ugyan már egy hete dolgozunk, de pár napot még várni kell a debütálásra, mivel olyan mennyiségről beszélünk, hogy nyolcadik válogatás után is lesz belőlük vagy másfél tucat galéria, amelyeket körülbelül 3 héten keresztül folyamatosan posztolunk majd. Ez természetesen azt is jelenti, hogy egyúttal felidézzük az idei helyenként már-már konzervatívba hajló nézőpontú szezon után a korábbi, lényegesen “őszintébbnek” tekinthető látásmódot is. A nagy nosztalgiázásba nyilvánvalóan becsúszhatnak majd vadiúj események is a különböző friss bajnokságok indulásával.

Tervezzük továbbá, hogy a jövőben “kívánságműsort” is tartanánk, ami annyit tesz, hogy a menüt a kedves regisztrált tagjaink kérései alapján (is) alakítanánk kellő mennyiségű igény esetén. Reméljük ez is elnyeri majd mindenki tetszését.

Innentől pedig már tényleg csak egy pici türelmet kérünk – ez néhány hét azért lehet még !