FATUM – BRSE – 2018.05.11.

Női Extraliga, döntő, 4. mérkőzés :
Fatum-Nyíregyháza – Linamar-Békéscsabai RSE 0 : 3 
(-21, -23, -14)

A meccs előtt a hazaiak nagyon fogadkoztak, hogy szeretnék ötödikre menteni a párharcot, de a vendégek is magabiztosan nyilatkoztak, miszerint győzni jöttek, és ünnepelni volna jó az összecsapás után. Az első két szett teljesen ezek szellemében zajlott, a Fatum tényleg nagyon összeszedetten és koncentráltan játszott, de a címvédő sem maradt el tőlük ebben, és óriási küzdelemben nyerték a két felvonást. A harmadikra ezek után kicsit megtört a nyírségiek lelkesedése, most nekik kellett végignézniük az ellenfél gáláját. A BRSE az előző két szezonban gyakorlatilag letarolta a magyar mezőnyt, ezért – a sorozatban ötödik – bajnoki címért viszont nagyon meg kellett dolgozniuk, a nehézségek, sérülések ellenére is hihetetlen csapatszellem nélkül ez biztosan nem sikerült volna. A két csapat valószínűleg sokáig emlékezetes harcát 3-1-re a Békéscsaba nyerte.

Nyíregyháza, 2018.05.11.

 

Egy a korábbiaknál jóval kiegyensúlyozottabb szezon zárult ezzel, az Extraliga bevezetése nagyon jó ötletnek bizonyult, hiszen éles szakadék volt a mezőnyben a klubok között az erőviszonyokat tekintve. Színvonalas mérkőzéseket láthattunk. és a nézők száma is örvendetesen gyarapodott több helyen is. A 6 fős mezőny viszont már az idény kezdetekor, a keretek körvonalazódásánál szűknek tűnt, nagy is volt a tülekedés a csapatok részéről a rajtnál, és ez a 2017-es válogatott szezonra is kihatott. A bajnokság lezárultával egyértelműen kijelenthető, hogy az MTK-nak és a Kaposvárnak is ott lenne a helye a legjobbak között. Voltak némileg pozitív, és picit talán negatív meglepetések is ebben az évben. Utóbbi kategóriába tartozik a Vasas relatíve gyengébb szereplése, a Diamant kiesése, és az Újpest kupából való kihullása és kicsit kifulladása a bajnoki hajrában. Előbbiek közé leginkább a Jászberény eredményei, illetve a szinte nulláról építkező Haladás feljutása sorolandóak, ha minden körülményt figyelembe veszünk.

 

PROMO

 

!!! TOVÁBBI RENGETEG KÉP VÁLIK LÁTHATÓVÁ EBBEN A CIKKBEN A BEJELENTKEZÉS UTÁN… — A LOT OF PICTURES WILL BE VISIBLE IN THIS ARTICLE AFTER LOGGING IN… !!!

!!! HA MÉG NEM TAG NÁLUNK, KÉRJÜK CSATLAKOZZON… — IF YOU ARE NOT A MEMBER YET, PLEASE JOIN US… !!!

 

A posztban látható képek száma : 200+

 

Be kell jelentkezned, hogy láthasd a tartalom többi részét is. Kérlek . Nem vagy még felhasználó Csatlakozz hozzánk!