Európai Arany Liga – döntő és díjátadó – BUL – HUN – 2018.06.15.

Női Európai Arany Liga Final Four, döntő :
BULGÁRIA (BUL) – MAGYARORSZÁG (HUN)   3 : 0  (12, 25, 14)

A szenzációs elődöntő nem múlt el nyomtalanul a magyar lányokon. Többen kisebb sérüléssel bajlódtak a döntőre. Egy kicsit talán el is lőttük a puskaport, illetve úgy tűnt, nem hiszi el a csapat, hogy egy újabb bivalyerős ellenfelet le tud majd győzni. Az első szett ezek jegyében telt, igazából sok hibával csak asszisztáltunk a bolgárok játékához. A másodikra a magyar válogatott is megérkezett a mérkőzésbe, stabilizált játékkal szinte végig vezettünk, de a végén a libikóka nem nekünk kedvezett. Ebben a játszmában (is) számos vitatott játékvezetői ítélet borzolta a kedélyeket, ezek között olyan is akadt, amit a videobíró sem tudott megnyugtatóan megoldani. A jelzett végjáték nagyon benne maradt a fejekben, és sajnos a harmadik már ismét sima lett.
Összességében egy nagyszerű eredmény ez az ezüstérem, nagyon megdolgozott és megküzdött érte a csapat. És hosszú idő után végre idén a magyar nézők is láthatták kedvenceiket élőben és tétmeccsen itthon is.

Budapest, 2018.06.15.

Ezzel a poszttal egyúttal le is zárjuk a 2017/18-as teremszezont, úgy gondoljuk, ez méltó befejezés lesz.

 

PROMO

 

!!! TOVÁBBI RENGETEG KÉP VÁLIK LÁTHATÓVÁ EBBEN A CIKKBEN A BEJELENTKEZÉS UTÁN… — A LOT OF PICTURES WILL BE VISIBLE IN THIS ARTICLE AFTER LOGGING IN… !!!

!!! HA MÉG NEM TAG NÁLUNK, KÉRJÜK CSATLAKOZZON… — IF YOU ARE NOT A MEMBER YET, PLEASE JOIN US… !!!

 

A posztban látható képek száma : 300+

 

Be kell jelentkezned, hogy láthasd a tartalom többi részét is. Kérlek . Nem vagy még felhasználó Csatlakozz hozzánk!