ENKSE – VASAS – 2018.04.29.

Női K&H Liga :
EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE – Vasas SC 32 : 24 (16:11)

Mielőtt rátérnénk az összefoglalóra, felidézzük a két csapat legutóbbi találkozójának körülményeit. A pesti összecsapás előtt is nehéz helyzetben volt mindkét gárda, de akkor még bizakodóak voltak a felek. Az első félidőben a vendégek határozott és magabiztos játékkal vezettek, majd fordulás után teljesen széthullott, reménytelen produkciót nyújtottak, a hazaiak a végén már gyakorlatilag leiskolázták őket helyenként, és súlyos csabai vereség lett a vége. Eközben a szép számú, az eseményektől is kicsit lila szurkolók közül néhányan a saját klubjuk vezetőivel szópárbajoztak, a rendezők avatkoztak közbe a súlyosabb incidens elkerülése végett. Kétségkívül ez volt a szezon morális mélypontja, a találkozó után senki egy lukas garast nem adott volna a további első osztályú tagságért viharsarki részről, általános volt az a vélekedés, hogy “lefőtt a kávé”.

Azóta a fővárosiak egyetlen pontot sem tudtak szerezni, az Előre pedig sikeresen rendezte sorait, és szépen gyűjtögette az egységeket, erősítette pozícióját a táblázaton, és csak a balszerencse miatt nem jutott az MK négyes döntőjébe.

Ezen a kiesési derbin már nem sok fordulat volt, egy rövid első félidős gödört leszámítva végig a csabaiak uralták a mérkőzést, folyamatosan növelték előnyüket, pedig a Vasas sem adta fel a küzdelmet egyetlen percre sem. Ismét nagyszerű hangulatban, megérdemelt lila-fehér győzelem született. A végeredmény azt jelenti, hogy a vendégek szinte már matematikailag is kiestek, a hazaiak bennmaradása viszont innentől egy karnyújtásnyira került.

Békéscsaba, 2018.04.29.

 

PROMO

 

!!! TOVÁBBI RENGETEG KÉP VÁLIK LÁTHATÓVÁ EBBEN A CIKKBEN A BEJELENTKEZÉS UTÁN… — A LOT OF PICTURES WILL BE VISIBLE IN THIS ARTICLE AFTER LOGGING IN… !!!

!!! HA MÉG NEM TAG NÁLUNK, KÉRJÜK CSATLAKOZZON… — IF YOU ARE NOT A MEMBER YET, PLEASE JOIN US… !!!

 

A posztban látható képek száma : 250+

 

Be kell jelentkezned, hogy láthasd a tartalom többi részét is. Kérlek . Nem vagy még felhasználó Csatlakozz hozzánk!