BRSE – FATUM – 2018.05.01.

Női Extraliga, döntő, 1. mérkőzés :
Linamar-Békéscsabai RSE – Fatum-Nyíregyháza 3 : 1
(20, –20, 23, 19)

 

Egészségtelenül hosszú szünet volt az elődöntők és a döntő kezdete között a játékosok és a szurkolók számára egyaránt. Ennek oka, hogy simábban zajlottak az elődöntők a tervezettnél, illetve az U19-es válogatott EB selejtezős szereplése is közrejátszott. A címvédő számára finoman szólva nem volt zökkenőmentes a felkészülés a legnagyobb erőpróbára, hiszen a hiányzó játékosok mellett sérülések is nehezítették a dolgukat, így például hiába gyógyult fel Ksenija Ivanovic vagy Szpin Renáta, de Pekárik Eszter és Lucija Mlinar is a maródiak közé került az utolsó napokban, amely alaposan felforgatta a szokásos keretet. A vendégeknek nem voltak hasonló problémáik, zavartalanul tudtak készülni, ráadásul azzal a lélektani plusszal, hogy a kupadöntőben elcsípték a riválisukat.

Mindkét csapat nagyon idegesen kezdte a mérkőzést, a hazaiak kapták el a fonalat gyorsabban, de a szett végére a vendégek is belelendültek. A második szett leginkább róluk szólt, így pontban is egyenlítettek. A harmadik játszma volt a legszorosabb, ekkor játszottak talán egyszerre legjobban a küzdőfelek. Mindkét mester bátran nyúlt a cserékhez számos szituációban a meccs folyamán, ezzel színezték is a látottakat, valamint többször lépésre is késztették az ellenfelet. A negyedik felvonásban a csabaiakat már a hangulat is teljesen magával ragadta, amelyet a csaknem telt ház és a két szurkolótábor teremtett. A nyíregyháziak ugyanolyan nagyszerűen játszottak, mint az MK döntőjében, a BRSE viszont most ezt is felül tudta múlni, így összességében egy rendkívül magas színvonalú csatában szereztek megérdemelt vezetést. A három győzelemig tartó párharc állása 1:0.

Békéscsaba, 2018.05.01.

 

PROMO

 

!!! TOVÁBBI RENGETEG KÉP VÁLIK LÁTHATÓVÁ EBBEN A CIKKBEN A BEJELENTKEZÉS UTÁN… — A LOT OF PICTURES WILL BE VISIBLE IN THIS ARTICLE AFTER LOGGING IN… !!!

!!! HA MÉG NEM TAG NÁLUNK, KÉRJÜK CSATLAKOZZON… — IF YOU ARE NOT A MEMBER YET, PLEASE JOIN US… !!!

 

A posztban látható képek száma : 250+

 

Be kell jelentkezned, hogy láthasd a tartalom többi részét is. Kérlek . Nem vagy még felhasználó Csatlakozz hozzánk!