Legújabb posztjaink mostantól a SzPortfotókon – Our latest news is now on the SzPortfotók

Kedves Felhasználóink és minden Érdeklődő !

 

Legfrissebb híreink és fotóalbumaink mostantól a SzPortfotók oldalon láthatóak. A váltásnak racionalizálási, marketing és technikai okai vannak. Az összes logónkon, pólónkon, sapkánkon, névjegykártyánkon, stb, stb… nem is beszélve a képeken látható vízjelről a SzPortfotók szerepel. Ez a weboldal viszont az utóbbi háromnegyed évben archív üzemmódban pangott, ami semmiképpen nem életszerű a számunkra. Technikailag meg tudjuk oldani, hogy egyetlen weben is lehessenek teljesen nyilvános hírek és fotóalbumok, illetve tagsághoz kötöttek is, azaz az eddigi gyakorlat mellett egyetlen érv sem szól már.

A fentiektől eltekintve minden marad a régiben a működésre nézve, amely magyarul teljesen jogfolytonos lesz, minderről részletes leírást lehet találni  ITT  és ITT  .

A változás lényege annyiban foglalható össze, hogy aki a jövőben fizet elő/hosszabbít/stb a két weboldalunk – SzPortfotók  és  SzPortfotók Galériák – valamelyikére, az olyan hozzáférést fog kapni, amely mindkét oldalra érvényes, méghozzá azonos adatokkal. Természetesen a meglévő – aktív – tagjaink sorsát is megnyugtatóan rendeztük már, mindenki kapott automatikus gépi értesítést az új tagságáról (ami előfordulhat, hogy a SPAM mappában kötött ki), a továbbiakról kérjük mindenki olvassa el a 2 nappal ezelőtti Hírlevelet, ha véletlenül eddig még nem tette volna.

 

AZONBAN NEM CSUPÁN A PUBLIKÁLÁS HELYE VÁLTOZIK,  MÓDSZERVÁLTÁS LESZ A TARTALMAT ILLETŐEN IS. A JÖVŐBEN LÁTSZÓLAG ÚGY FOGUNK MŰKÖDNI, MINT EGY “NORMÁLIS MÉDIA”, AZAZ A POSZTOK BEVEZETŐ RÉSZE (A SZÖVEGES ÖSSZEFOGLALÓ ÉS NÉHÁNY BEMUTATÓ KÉP) TELJESEN NYILVÁNOS LESZ. A TAGOK SZÁMÁRA PEDIG A SZOKÁSOS TOVÁBBI NEM KEVÉS FOTÓ IS LÁTHATÓ LESZ MAJD… REMÉLJÜK TETSZENI FOG EZ AZ ÚJÍTÁS IS ! AZ ELSŐ ILYEN TESZT JELLEGŰ CIKKÜNK ITT NÉZHETŐ MEG…

 

 

!!! KÉRJÜK KERESSEN ÉS KÖVESSEN MINKET ITT… – PLEASE FOLLOW US HERE… !!!

SzPortfotók